V e r s i t a l i e, S.L.

 

 

                                           

                                                                                            Translation Services MENU

Compromesos amb la Qualitat

Sotmetem els nostres projectes a un control de qualitat escrupolós. Anàlisi, traducció, revisió i lectura final.

Calidad

Rigor

Rigor en el procés de sistematització i gestió dels projectes, així com en la selecció de l’equip de treball.

rigurosidad

Confidencialitat

Respecte absolut de la confidencialitat del material subministrat. Disposició absoluta a signar contractes de confidencialitat amb les empreses que ens ho sol·licitin.

confidencialidad

Tracte personalitzat

Tenim un interès especial a afavorir i facilitar la comunicació amb tots els agents implicats per tal d’impulsar i contribuir a la millora del servei dispensat.

disponibilidad

 

Qui som?

 

V E R S I T A L I E  va néixer a Barcelona l’any 2005 amb el propòsit de crear un nou model d’agència de traducció en la qual, a més dels valors tradicionals i inherents de qualsevol empresa, es doni una atenció especial al sentit de l’empatia davant de les necessitats del client, així com a la cura de l’estil i les formes en els protocols d’actuació i comunicació amb els que són els nostres actius principals: els nostres clients i els professionals que formen la nostra empresa.

 

El nostre compromís rau a tenir cura de la qualitat i en la recerca constant de l’excel·lència, per a la qual cosa adoptem una postura exigent i rigorosa en els processos d’organització, en la gestió eficient dels projectes i processos de treball, en la renovació formativa i aplicació de totes les fonts tecnològiques d’avantguarda i en la incorporació de les innovacions lingüístiques en un àmbit en el qual els idiomes estan vius i evolucionen juntament amb l’entorn professional i cultural al qual els nostres clients destinen les seves comunicacions.

 

El nostre interès i disposició se centren a proporcionar un servei que compleixi amb els  estàndards màxims de qualitat i que contribueixi a aconseguir els objectius empresarials i professionals de les empreses que ens confien els seus projectes. Els nostres objectius i la finalitat dels nostres esforços són: la determinació per la feina ben feta, l’actitud de servei i, en conseqüència, la satisfacció dels nostres clients, la qual cosa constitueix la nostra màxima recompensa.

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

image 1

 

Serveis de Traducció

 

Especialitzats en serveis de traducció, la nostra agència es distingeix pel fet d’orientar l’oferta vers set idiomes fonamentals: francès, italià, anglès, alemany, rus, portuguès i espanyol, la qual cosa ens permet destacar com a proveïdors de serveis especialitzats i assessoria lingüística i abraçar un ventall molt ampli d’àrees temàtiques.

 • Traduccions generals
 • Traduccions jurades
 • Correccions i revisions de textos
 • Traduccions urgents


 

image 2

Àmbits d’especialització

 

Els nostres àmbits d’especialització engloben una varietat molt extensa de camps temàtics; d’altra banda, no som aliens als sectors emergents i treballem en la selecció dels millors professionals que puguin donar resposta a les necessitats i competències dels nostres clients.

 • Traduccions tècniques
 • Traduccions financeres
 • Traduccions jurídiques
 • Traduccions mèdiques
 • Traduccions comercials
 • Traduccions publicitàries
 • Traduccions de pàgines web
 • ...

 

Els Nostres Principis i Garanties


image 3

No som, ni pretenem evolucionar vers un perfil d’empresa d’estructura divisional, segmentada i impersonal que cobreixi tots els idiomes i totes les temàtiques, amb centenars de col·laboradors disseminats arreu del món. Al contrari, preferim i ens sentim identificats amb el concepte d’empresa que ofereix serveis de traducció i revisió, de manera responsable i professional, només amb la selecció dels professionals més ben preparats i únicament en les combinacions lingüístiques amb les quals estem segurs de poder proporcionar un servei d’excel·lència.

 

Les nostres garanties:

 

1.- Protocol de qualitat estricte: Els documents que s’han de traduir passen per un control de qualitat estricte que es fonamenta sobre quatre pilars bàsics: anàlisi, traducció, revisió (per part d’un segon traductor o lingüista) i lectura final.

 

2.- Rapidesa, precisió d’execució i fiabilitat en el compliment dels terminis de lliurament.

 

3.-  Rigor en la selecció: Els nostres traductors són professionals titulats (acreditats), natius i amb formació específica, els quals passen per un procés de selecció rigorós abans d’incorporar-se al nostre equip de treball.

 

4.- Respecte absolut de la confidencialitat: Tractem amb confidencialitat i discreció absolutes la documentació que ens confien els nostres clients.  

Disponibilitat total a signar contractes de confidencialitat amb les empreses que ens ho sol·liciten.

Tots els professionals que col·laboren amb VERSITALIE signen un contracte de confidencialitat abans d’incorporar-se a l’empresa.

5.- Transparència: Elaborem un pressupost previ que inclou tots els costos, i fixem els honoraris amb total transparència.

 

6.- Tracte personalitzat: Disposats i sempre accessibles, el nostre personal està sempre a la seva disposició per tal d’atendre’l.

 

7.- Responsabilitat: Davant de qualsevol eventualitat que es pugui derivar de l’exercici de la nostra professió, aliena a la nostra voluntat, aquesta empresa té subscrita una assegurança de responsabilitat civil que li permet respondre davant dels possibles danys amb un màxim de 300.000 € per sinistre i 600.000 € per any. 

 

Pensem que...

 

 

"Si l’acompliment es queda curt davant de les expectatives, el client queda insatisfet. Si l’acompliment coincideix amb les expectatives, el client queda satisfet. Si l’acompliment excedeix les expectatives, el client queda molt satisfet i encantat". 

Philip Kotler

 

 


 

"El més important de la comunicació és escoltar allò que no es diu".

"Gestió és fer bé les coses, liderat és fer allò que és correcte".

Peter Drucker

 

 

 

"L’aprenentatge en equip és el procés d’alinear i desenvolupar la capacitat de l’equip per tal de crear els resultats que volen els seus integrants. Es construeix sobre la disciplina del desenvolupament d’una visió compartida. També es construeix amb  mestria personal".

Peter Senge

 


"La traducció és l’art de transmetre un missatge d’un idioma a un altre tenint cura de preservar-lo de fons i forma"